Susret gradonačelnika Bogdanovića sa članovima Savjeta mladih Prijestonice Cetinje
22.02.2013


Susret sa predstavnicima savjetodavnog tijela Kancelarije za mlade Prijestonice Cetinje upriličen je u cilju informisanja o tekućim aktivnostima, pri čemu su Savjetu mladih danas ustupljene prostorije u zgradi gradske uprave.

Tokom susreta, gradonačelnik Bogdanović upoznao je sagovornike sa djelovanjem lokalne uprave, pri čemu je posebno akcentovan rad na planu kapitalnih projekata. On je naglasio kako će tekuću godinu obilježiti intenzivan rad u brojnim sferama, pri čemu je iskazao očekivanje da će svoj doprinos - savjetima, kritikama i aktivnostima - pružiti i Savjet mladih.

Pomenuto tijelo, kako je kazao gradonačelnik Bogdanović, ima važnu ulogu na planu omladinske politike i da, stoga, podrška gradske uprave u predstojećem periodu neće izostati. 

Članovi Savjeta mladih Prijestonice Cetinje predstavili su svoje dosadašnje inicijative, naglašavajući kako su  za naredni vremenski okvir planirani još dinamičniji koraci. 

Oni su, istovremeno, iskazali izuzetno interesovanje za projekte lokalne uprave, a u fokusu su bila pitanja koja se tiču privrede, vodosnabdijevanja, omladinske politike, kulture i perspektiva za razvoj turizma.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018