"Prijestonica najmlađima": "Dobro drvo" (utorak, 05/03, 18:00h)
26.02.2013


Predstojeći događaj biće upriličen na sceni Kraljevskog pozorišta „Zetski dom“, sa početkom u 18 časova. Komad Gradskog pozorišta iz Podgorice, po tekstu Šela Silverstejna, režirala je Lidija Dedović, dok uloge tumače Mišo Obradović, Julija Milačić i Vjera Nikolić.

„Dobro drvo“ predstava je o dobroti, prolaznosti, nesebičnosti i sebičnosti, bespoštednoj ljubavi, odricanju, staranju i samoći.

- Dobro drvo je utočište svih nas, sklonište od nevolja i bijeg u sigurnost. Ovo je priča o nama koji smo bili djeca, o djeci koja će odrasti, ili o djeci koja će ostati djeca. Ovo je priča o svim generacijama. Zato je dobro drvo potrebno svima. Dobro drvo je poziv na prijateljstvo, razumijevanje, žrtvovanje, ali i mir u svojoj osami – navedeno je iz Gradskog pozorišta - Podgorica povodom predstojećeg gostovanja u crnogorskoj Prijestonici.

Predstava je namijenjena publici uzrasta od osam i više godina. 

Program „Prijestonica najmlađima“ počeo je 7. februara, kada je predstava „Crvenkapa“ izazvala izuzetno interesovanje najmlađih stanovnika Cetinja. Nakon komada „Dobro drvo“, slijedi predstava „Mogli“, koja će biti na aprilskom repertoaru. Program će biti okončan u maju, predstavama „Pinokio“ i „Pipi – duga čarapa“.

Ulaz na sve segmente programa „Prijestonica najmlađima“ je besplatan.

 

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018