Završena instalacija nove javne rasvjete u istorijskom jezgru
05.03.2013

Tokom minulih mjeseci, instalirana su 134 stuba javne rasvjete sa više od 200 kandelabara, i to u dijelu Bajove ulice u samom jezgru, ulicama Ivana Crnojevića, vojvode Batrića, vladike Petra prvog, Skadarskoj, na Balšića pazaru i u djelovima Grahovske i ulice Jovana Tomaševića.

Uz znatno bolju vidljivost tokom večernjih časova, postavljanje nove rasvjete rezultiraće i uštedama u pogledu potrošnje električne energije.

 

Doskorašnja javna rasvjeta, koja se nalazila u istorijskom jezgru, biće instalirana na ruralnom području, odakle je u minulom periodu pristiglo više zahtjeva koji se odnose na rješavanje tog pitanja.

Radovima u istorijskom jezgru nije bila obuhvaćena Njegoševa ulica. Instalacija novih stubova u toj ulici biće realizovana tokom nastavka njene rekonstrukcije.

Prijestonica Cetinje nastaviće sa sličnim aktivnostima i u periodu koji slijedi. Najveći projekat, svakako, predstavlja instalacija solarne javne rasvjete na gradskom području. Realizacija pomenute aktivnosti u Prijestonici Cetinje i Opštini Kotor, vrijedne 3.6 miliona eura, počeće u junu.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018