Generalni direktor kompanije "Huawei" za Crnu Goru i Srbiju posjetio Prijestonicu Cetinje
07.03.2013


Tokom razgovora, bilo je više riječi o potencijalnom uspostavljanju saradnje Prijestonice Cetinje i kompanije „Huawei“, najveće svjetske telekomunikacione korporacije.

Gospodin Shaozhenming je upoznao gradonačelnika Bogdanovića sa namjerom kompanije „Huawei“ da na Cetinju uspostavi kancelariju za Crnu Goru. On je dodao kako je ta inicijativa, prije svega, motivisana izuzetno povoljnim poslovnim ambijentom koji nudi crnogorska Prijestonica, ali i izuzetnom dosadašnjom saradnjom sa lokalnom upravom.

Tokom razgovora, više riječi bilo je i o mogućem otvaranju experience zone kompanije „Huawei“ u budućem višenamjenskom kompleksu MACCOC, što bi – kako je naglašeno – rezultiralo znatnim benefitima, kako za grad, tako i za pomenuti brend.

Među temama današnjeg sastanka bilo je i riječi o podršci kompanije „Huawei“ jačanju kapaciteta Biznis centra Cetinje kroz primjenu tehnologije i opreme ovog poznatog svjetskog brenda, čime bi pomenuti organ svoj rad obavljao na znatno savremeniji i efikasniji način.

Gradonačelnik Bogdanović iskazao je uvjerenje kako će Prijestonica Cetinje i kompanija „Huawei“ sarađivati i na drugim projektima, među kojima i u pogledu predstojećeg instaliranja solarne javne rasvjete na gradskom području.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018