Padavine na teritoriji Prijestonice Cetinje: Informacija (18:00h)
14.03.2013


Situacija na gradskom području je stabilna. Ponor u Donjem polju upija količine vode koje se slivaju ka tom naselju. Saobraćaj kod podvožnjaka u ulici Novice Cerovića, koji je ranije tokom dana bio obustavljen usljed velike količine vode, opet je u funkciji.

Služba zaštite i spašavanja - vatrogasna jedinica, čiji su svi članovi od sinoć na dežurstvu, intervenisala je u sedam navrata. U naselju Donje polje, u više navrata, intervenisali su i pripadnici Javnog komunalnog preduzeća. 

Na ruralnom području, predstavnici Službe zaštite i spašavanja bili su prisutni u Rijeci Crnojevića, a tokom popodnevnih sati obišli su i Žabljak Crnojevića. U pomenutim mjestima, u odnosu na prvi izvještaj (11:00 časova), nijesu registrovane osjetnije promjene vodostaja, no kiša, koja je tokom prošle noći uslovila znatan rast nivoa Skadarskog jezera i Rijeke Crnojevića, i dalje pada. 

Za sada, nema informacija o nastalim štetama u stambenim objektima. 

Vodosnabdijevanje u gradskom području je uredno, uprkos poteškoćama koje su obilne padavine tokom dana uslovile na postrojenju „Podgor“.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018