Ministar rada i socijalnog staranja Predrag Bošković posjetio Cetinje
15.03.2013

Tokom susreta gradonačelnika Bogdanovića i ministra Boškovića, više riječi bilo je o aktuelnoj socio - ekonomskoj situaciji na Cetinju. Gradonačelnik Bogdanović istakao je kako je lokalna uprava u minulom periodu preduzela brojne aktivnosti u cilju podrške socijalno ugroženom stanovništvu.

On je upoznao ministra Boškovića i sa aktivnostima na planu stvaranja preduslova za revitalizaciju privrede, dodajući kako će prvi konkretni rezultati stimulativnih mjera i djelovanja gradske uprave na uspostavljanju povoljnog poslovnog ambijenta na Cetinju biti vidljivi već u predstojećem vremenskom periodu.

 

Ministar Bošković i gradonačelnik Bogdanović posjetili su i područnu jedinicu Centra za socijalni rad Cetinje. Tom prilikom, ministar rada i socijalnog staranja uručio je računarsku opremu djeci smještenoj u hraniteljskim porodicama.

Tokom posjete gradilištu Dnevnog centra za djecu i mlade sa teškoćama i smetnjama u razvoju, naglašeno je kako radovi idu shodno predviđenoj dinamici. Gradonačelnik Bogdanović informisao je ministra Boškovića o sadržajima koje će imati pomenuta ustanova, pri čemu je iskazano obostrano uvjerenje da će djeca i mladi sa teškoćama u razvoju već tokom predstojećih mjeseci dobiti kvalitetan i efikasan servis.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018