Ispitivanje javnog mnjenja: Mladi zadovoljni internet prezentacijom Prijestonice Cetinje
01.04.2013


Prema rezultatima istraživanja, u kojem je učestvovalo više od 400 mladih, više od dvije trećine ispitanika posjećuju internet prezentaciju Prijestonice Cetinje.

- Kao glavni izvor informisanja, čak 69 odsto mladih vidi zvaničnu internet prezentaciju Prijestonice Cetinje, a takođe su zadovoljni i ažuriranjem informacija na pomenutom sajtu – navodi se, između ostalog, u saopštenju NVO „Aktivna zona“.

Rezultati govore kako 51 odsto ispitanika ponekad posjećuje internet sajt gradske uprave, a 18 procenata često. 

Sa druge strane, većina ispitanika, njih 61 odsto, smatra kako su informacije na internet prezentaciji Prijestonice Cetinje korisne i pravovremeno ažurirane.

Internet prezentacija Prijestonice Cetinje u postojećoj formi uspostavljena je početkom 2011. godine. 

Uz svakodnevno ažuriranje informacija vezanih za rad gradske uprave i aktuelnosti sa gradskog i ruralnog područja, na internet sajtu danas su dostupna različita dokumenta i servisi koji omogućavaju efikasniju komunikaciju građana sa organima Prijestonice Cetinje.

Imajući u vidu težnju za daljim osavremenjavanjem djelovanja i implementacijom novih online servisa namijenjenih građanima, Prijestonica Cetinje u predstojećem periodu predstaviće novu, redizajniranu internet prezentaciju.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018