Zajednički interes bolji život penzionera
12.03.2019

On je uvjeren da je Prijestonica Cetinje, između dvije godišnje skupštine, uspjela da u mjeri mogućeg odgovori na zahtjeve Udruženja i njegovih članova.

„Saradnja Prijestonice Cetinje i Udruženja je dobra, jer dijelimo isti cilj, a to je da penzioneri žive u boljim uslovima. U Prijestonici Cetinje ćete uvijek imati iskrenog prijatelja i partnera, nekoga ko razumije vaše potrebe i brige, a prije svega imaćete uvijek iskren odnos i pošten pristup. Uostalom, to se prepoznaje i vidi, ne samo kroz saradnju sa rukovodstvom ovog Udruženja, nego i sa drugim organizacijama i institucijama čiji su članovi penzioneri“, poručio je gradonačelnik Kašćelan.

Osim gradonačelnika Kašćelana, godišnjoj Skupštini Udruženja penzionera Cetinja prisustvovali su i predsjednik Saveza penzionera Crne Gore Branko Vešović i predstavnici opštinskih udruženja penzionera Podgorice, Danilovgrada, Bara, Budve, Tivta, Ulcinja, Kotora i Herceg Novog. Na dnevnom redu godišnje skupštine bili su izvještaji o završetku zgrade za penzionere, o radu Udruženja, kao i finansijski izvještaj.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018