Kvalitetna signalizacija osnov bezbjednog saobraćaja
07.09.2018

On je sa prodekanom za nauku i vanjsku saradnju Tomislavom Josipom Mlinarićem i rukovodiocem Kancelarije za projekte i transfer tehnologija Markom Šoštarićem razgovarao o potencijalnim modelima saradnje u susret izradi projekta saobraćajne signalizacije za Prijestonicu Cetinje.

Gradonačelnik Kašćelan je kazao da su iskustva Fakulteta prometnih znanosti i njegovih eksperata veoma dragocjena u ovoj oblasti, navodeći da postoji prostor za saradnju koja bi bila na zadovoljstvo obje strane, a posebno građana Cetinja.

Delegacija Prijestonice Cetinje u Zagrebu se susrela i sa predstavnicima partnerskih organizacija iz tog grada, Karlovačke županije i Tomislavgrada sa kojima priprema aplikaciju za zajednički projekat koji bi trebalo da bude finansiran iz EU fondova, kroz Interreg IPA prekogranični program saradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014-2020.

U Zagrebu je organizovan i sastanak za predstavnike Prijestonice Cetinje sa specijalizovanim provajderom usluga u oblasti prikupljanja, popisa, obrade i digitalizacije prikupljenih podataka o imovini lokalnih uprava, kao i upravljanja njome.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018