Prijestonica Cetinje podržala projekat „Strateško planiranje po mjeri mladih“
27.06.2018

Sporazumom su dogovorene obaveze obije strane, a lokalna uprava ima zadatak da objavi zvaničan poziv za formiranje Radne grupe za izradu Lokalnog plana akcije mladih LPAM, pruži finansijsku podršku i učestvuje u radu grupe, seminarima i sastancima povodom izrade ovog dokumenta.

Sekretar Sekretarijata za kulturu, sport i mlade Stanko Marković poručio je da će Prijestonica podržati sve aktivnosti koje doprinose afirmaciji i promociji građanskog aktivizma mladih i poboljšanju njihovog položaja u društvu.

Izvršni direktor NVO „Lovćen“ Filip Stanojević zahvalio se Prijestonici Cetinje na podršci projektu i istakao da će njegova organizacija mapirati aktere u oblasti omladinske politike u Prijestonici, istražiti položaj i potrebe mladih, naći ekspetsku pomoć u pripremi nacrta LPAM-a i sl.

Projekat „Strateško planiranje po mjeri mladih“ podržan je u okviru programa „Moja zajednica – snažna zajednica“ koji sprovodi Centar za razvoj nevladinih organizacija, a finansira ga Evropska unija posredstvom Delegacije EU u Crnoj Gori.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018