Gradonačelnik Kašćelan ugostio rukometnu legendu Veselina Vujovića

22.06.2018

Gradonačelnik Kašćelan je tokom sastanka sa Vujovićem kazao da mu je čast što ima priliku da ugosti jednog od najvećih rukometaša svih vremena, a danas vrlo uspješnog trenera. Cetinje će mu uvijek biti zahvalno za ono što čini na promociji grada kao simbola crnogorskog muškog rukometa, dodavši da njegova upornost, vjera i ljubavi prema rukometu treba da budu putokaz svim mladim sportistima.

Vujović se zahvalio gradonačelniku na pozivu i istakao da je prvi put u posljednjih 30 godina imao susret sa čelnicima lokalne uprave.
Osvajač zlata na Olimpijskim igrama 1984, Svjetskom prvenstvu 1986 i trostruki osvajač Lige šampiona, naglasio je da se rado vraća Cetinju i Crnoj Gori kao i da je raspoložen da svojim autoritetom i znanjem doprinese razvoju sporta u rodnom gradu.


Na kraju sastanka gradonačelnik Kašćelan je Vujoviću uručio zahvalnicu za vrhunske sportske rezultate i časno pronošenje imena Cetinja i Crne Gore u svijetu. Nekadašnji najbolji rukometaš na svijetu poklonio je gradonačelniku dres reprezentacije Slovenije, koju uspješno predvodi već tri godine.


Proslavljeni crnogorski rukometaš Veselin Vujović u posjeti je rodnom Cetinju povodom održavanja rukometnog kampa u organizaciji bivših i sadašnjih crnogorskih reprezentativaca iz Prijestonice i RK „Lovćen“, namijenjen cetinjskim dječacima i djevojčicama rođenim od 2000. do 2003.

Revijalni meč, koji se igra u subotu od 18 časova, posvećen pioniru crnogorskog rukometa Mišku Popoviću i njegovom višedecenijskom saradniku Vasku Ćeraniću, zatvoriće četvorodnevni rukometni kamp na Cetinju.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018