Gradonačelnik Kašćelan ugostio učesnike „Kolonije dječjeg prijateljstva”
15.06.2018
Gradonačelnik Kaščelan je zadovoljan što su Prijestonica Cetinje i Javna predškolska ustanova „Zagorka Ivanović“, poslije pet godina, ponovo domaćini Kolonije i što djeca iz regiona imaju priliku da se druže sa vršnjacima sa Cetinja i upoznaju prijestoni grad.

On je kazao da gradska uprava podržava aktivnosti u pravcu razvoja predškolskog obrazovanja, ističući da su djeca budućnost i snaga i grada i države.

Predstavnici vrtića zahvalili su se gradonačelniku na podršci „Koloniji“, navodeći da se nadaju da će se održati i unapređivati tradicija prijateljstva i susreta djece iz više regionalnih predškolskih ustanova.

Učesnici sastanka su pozvali gradonačelnika Kašćelana da posjeti gradove iz kojih dolaze, kao i da sljedeće godine bude učesnik 11. „Kolonije dječjeg prijateljstva”, koja će biti organizovana u Bijeljini.

Predškolska ustanova „Zagorka Ivanović” bila je domaćin „Kolonije” i 2013. godine, a ove godine, u čast obilježavanja 115 godina postojanja, ugostila je više od 60 djece i predstavnika vrtića iz Banjaluke, Bijeljine, Sombora, Šabca i Štipa.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018