Gradonačelnik Kašćelan ugostio predškolce iz Nikšića
25.05.2018

Posjeta Cetinju, pod nazivom “Osmijeh krasi naše lice, stižemo ti Prijestonice”, organizovana je povodom Dana te ustanove i ispraćaja budućih prvaka.

Gradonačelnik Kašćelan kazao je da mu je zadovoljstvo što ima priliku da ugosti djecu koja su, kako je istakao, snaga naše države.

„Bila bi nam čast da na isti način ugostimo predstavnike i djecu i iz obrazovnih instituacija iz svih krajeva Crne Gore, jer je važno da učimo istoriju svoje zemlje i da znamo ko su nam preci“, naglasio je gradonačelnik.

Direktorica JPU “Dragan Kovačević” Radmila Backović kazala je da će mališani obići dvorac kralja Nikole, Biljardu, Cetinjski manastir, crkvu na Ćipuru, Etnografski muzej, Muzej novca i ostale znamenitosti na Cetinju.

„Stigli smo na Cetinje iz više razloga, a glavni su edukativnog karaktera - upoznavanje sa crnogorskom tradicijom. Na ovaj način dajemo priliku djeci predškolskog uzrasta da stvore temelj za dalje obrazovanje“, rekla je Backović.

Djeca iz vrtića „Dragan Kovačević“ poklonili su gradonačelniku Kašćelanu svoje umjetničko djelo - sliku Lovćena, a Prijestonica je uzvratila darom u knjigama.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018