Prijestonica donirala bicikla učenicima OŠ „Šunjo Pešikan“ i „Boro Vukmirović“
18.05.2018

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan kazao je da je škola u Trešnjevu dobila devet bicikala, škola u Rijeci Crnojevića osam, a Centar tri bicikla koja će koristiti osoblje te ustanove.

„Želimo da da budemo društveno odgovorni prema društvu i djeci koja su nam najvažnija. Da ih učinimo zadovoljnima. Donacija je naš mali doprinos tome, a trudićemo se da ih bude još“, kazao je gradonačelnik Kašćelan.

Direktor Turističke organizacije Prijestonice Cetinje Oskar Huter pozvao je škole da se uključe u organizovanje različitih manifestacija i događaja od javnog interesa, kako u gradu, tako i u okolnim mjestima.

„Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija spremni su da pruže podršku svim vašim aktivnostima, ali su nam potrebne vaše inicijative i kreativni koncepti“, istakao je Huter.

Predstavnici osnovnih škola „Šunjo Pešikan“ i „Boro Vukmirović“, i Centra za dnevni boravak, zahvalili su se na donaciji.

Osim donacije u biciklima, Prijestonica je školama u Rijeci Crnojevića i Trešnjevu uručila i edukativno-radioničarski materijal.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018