Gradonačelnik primio rukometaše i košarkašice
09.05.2018

Gradonačelnik Kašćelan čestitao je igračima, članovima stručnog štaba i rukovodstvu, i naveo da očekuje da će oba tima i u narednom periodu nastaviti da postižu uspjehe. Prijestonica će, kako je naveo, nastaviti da prati rad oba kluba, koji su ponos svih građana Cetinja.

Predsjednik Upravnog odbora Rukometnog kluba „Lovćen“ Vido Đakonović zahvalio se gradonačelniku na prijemu i podršci, ukazujući na vrijednost postignutih rezultata za dalji rad i funkcionisanje kluba.

Gradonačelnik Kašćelan je u toku prijema mladih košarkašica, stručnog štaba i rukovodstva kluba, kazao da je zadovoljan postignutim rezultatima i istakao da njihov sportski rezultat doprinosi harmoničnijem i integrisanom razvoju sporta u Prijestonici Cetinje.

Predsjednik Ženskog košarkaškog kluba „Lovćen“ Ivan Kusovac zahvalio je gradonačelniku na čestitkama i podršci lokalne uprave. On je naveo da je osvojenom titulom juniorki ispunjena osnovna misija postojanja kluba, koja je prije svega zasnovana na afirmaciji ženske košarke na Cetinju.

Gradonačelnik Kašćelan je tokom prijema uručio zahvalnice predstavnicima oba kolektiva.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018