Uručene nagrade najboljima u sportu za 2017. godinu
02.04.2018

Najbolji sportista Prijestonice u 2017. godini je član Atletskog kluba „Lovćen“ Darko Pešić, najbolji sportski klub je Rukometni klub „Lovćen“, a najbolji mladi sportista šahistkinja Nikolina Koljević iz kluba „Crnogorac“ sa Cetinja.

Trener Rukometnog kluba „Lovćen“ Zoran Abramović najbolji je trener u Prijestonici Cetinje u 2017. godini, dok je najbolji sportski radnik predsjednik Rukometnog kluba „Lovćen“ Vido Đakonović. U kategoriji najperspektivniji mladi sportisti nagrade su dobili džudista Filip Knežević, kik bokser Nikola Prlja i rukometaš Luka Vukićević.

Najbolji sportista Prijestonice u inostranstvu za 2017. godinu je rukometaš skopskog „Vardara“ Vuko Borozan. Plaketa grada za “Najboljeg sportistu Prijestonice paraolimpijaca” za 2017. godinu pripala je stonoteniseru Filipu Radoviću.

Za značajne rezultate sportista amatera, koji su dali doprinos razvoju amaterskog sporta u Prijestonici Cetinje, dodijeljene su zahvalnice Milošu Ćećanoviću, Saši Mašanoviću i Luki Špadijeru.

Gradonačelnik Kašćelan je, obraćajući se na svečanosti, kazao da je grad Cetinje oduvijek bio rasadnik vrhunskih sportista koji su, uprkos brojnim ograničenjima, uspjevali da pokažu sav raskoš svojih talenata.

Tako i vi danas, ovim opštinskim priznanjem, kao pojedinci i klubovi dobijate potvrdu da su vaš naporan rad i odricanja prepoznati ne samo kroz sportske rezultate, nego i u vašoj zajednici i gradu kao zajednička vrijednost. Zato ste ponos vaših porodica i grada kao cjeline. Vi ste ujedno i najbolji uzor mladima kako je moguće slijediti i ostvariti sopstvene snove – rekao je gradonačelnik.  

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018