Kašćelan primio prvake Crne Gore: oni su ponos grada i budućnost rukometa
22.03.2018

Gradonačelnik Kašćelan je, čestitajući na osvojenoj tituli, istakao da su oni primjer svima kako se radom i upornošću, i pored određenih problema koji gotovo prate sve sportiste, mogu osvajati šampionske titule. Gradonačelnik se zahvalio rukometašima i podvukao da oni jesu pravi ponos Cetinja.

Svi mi koji volimo rukomet ponosni smo na vas. Rezultati govore o vašem talentu, da ste vi sjajni sportisti ali iznad svega i sjajni mladi ljudi. Ne zaboravite da sport uči zdravom životu, ali i radnim navikama i sticanju odgovornosti. Rukometaši su uvijek bili ponos grada. Svi znamo blistavu prošlost 'našeg' Lovćena, a mi smo tu da sa sadašnjom upravom kluba, koja ima projekat razvoja do 2021. godine, gradimo sigurniju i uspješniju budućnost kluba - kazao je gradonačelnik Kašćelan.

Predsjednik kluba Vido Đakonović je istakao da je tim besprekorno predvođen trenerima Zoranom Abramovićem i Vaskom Ćeranićem, poručivši da uz ovakve momke, bez sumnje nas čeka ljepša budućnost crnogorske rukometne reprezentacije.

Rukometni klub „Lovćen“ se zahvalio Gradonačelniku na prijemu i pruženoj podršci za dalji rad, poručivši da će se truditi kako bi ubuduće nastavili sa pobjedama i trofejima.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018