Čestitka gradonačelnika Bogdanovića Privrednom klubu Prijestonice – dobitniku nagrade za filantropiju „Iskra“
01.12.2017

U čestitki gradonačelnika Bogdanovića, između ostalog, stoji i sljedeće:

- Vaše udruženje, svojim nesebičnim djelovanjem i dobročinstvom, snažno je doprinijelo razvoju naše lokalne zajednice. Podržavajući mnogobrojne akcije od opšteg dobra, članovi Privrednog kluba pokazali su izuzetnu humanost i solidarnost, osobine koje predstavljaju temeljne vrijednosti svakog društva. Svojim dobrotvornim aktivnostima pokazali ste visok nivo društvene i građanske svijesti i time dali najbolji primjer svima nama kako činjenje za opšte dobro mora postati praksa. Neka ova nagrada, kao najbolja potvrda vašeg nesebičnog djelovanja, bude podstrek za dalji doprinos izgradnji bolje i ljepše lokalne zajednice - piše u čestitki gradonačelnika Aleksandra Bogdanovića.

Nagrada ISKRA je nagrada za filantropiju koju Fond za aktivno građanstvo – fAKT dodjeljuje u partnerstvu sa Privrednom komorom Crne Gore i Upravom za dijasporu Crne Gore, a uz podršku Evropske Komisije, Fondacije “Ćano Koprivica”, Fonda braće Rokfeler i Čarls Stjuart Mot fondacije.

Nagrada se dodjeljuje pojedincima, privrednim društvima, medijima, nevladinim organizacijama, institucijama i iseljeničkim udruženjima – koji su na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije za opšte dobro i izgradnju građanskog društva u Crnoj Gori.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018