Britanska ambasadorka posjetila Prijestonicu
21.11.2017

Gradonačelnik Bogdanović se zahvalio na kontinuiranoj podršci Velike Britanije članstvu Crne Gore u NATO. On je upoznao ambasadorku Kemp sa sadržajem nedavno usvojenog Zakona o Prijestonici i benefitima koje će Cetinje imati od njega, kao i da će u rekonstruisanom bivšem Ruskom poslanstvu biti sjedište Ministarstva vanjskih poslova.

Bogdanović je upoznao sagovornicu sa brojnim projektima koji se realizuju u crnogorskoj prijestonici, naglasivši da je u toku realizacija projekata iz oblasti zaštite životne sredine - izgradnja sistema za prečišćavanje otpadnih voda na Ponoru i sanacija nesanitarnog odlagališta Vrtijeljka, kao i investicije u biznis zoni „Košuta“ koje će doprinijeti otvaranju novih radnih mjesta.

Ambasadorka Kemp je istakla da Velika Britanija odlučno podržava crnogorski razvoj, reforme i posvećenost evroatlantskim integracijama. Ona je iskazala zadovoljstvo investicijama koje sprovodi gradska uprava, kao i podsticajima koje se nude investitorima i dodala da postoje brojni potencijali za dalje snaženje i unapređenje odnosa između dvije zemlje, posebno u oblasti ekonomije.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018