Biznis centar uputio Javni poziv za dostavljanje biznis inicijativa
20.11.2017

U Javnom pozivu stoji da se sva zainteresovana pravna ili fizička lica mogu javiti Biznis centru Cetinje svakim radnim danom od 9 do 11 časova radi dobijanja dodatnih informacija ili putem e-maila: biznis.centar@cetinje.me .

Biznis inicijative dostavljaju se putem posebnog aplikacionog formulara koji se može preuzeti na sajtu Prijestonice Cetinje (www.cetinje.me) ili direktno u Biznis centru Cetinje. Aplikacioni formular predaje se direktno u Biznis centru Cetinje ili putem e-maila: biznis.centar@cetinje.me .

Javni poziv za dostavljanje biznis inicijativa otvoren je do 30. novembra 2017. godine.

Biznis inkubatori i Inovativni centar nalaze se u rekonstruisanoj bivšoj upravnoj zgradi „Košute“ i namijenjeni su preduzetnicima koji teže razvoju različitih biznis ideja. Oni će pružati usluge i podršku svim građanima koji planiraju da započnu sopstveni biznis.

U Biznis inkubatoru definisani su posebni prostori za nova preduzeća u razvoju, kojima će se obezbijediti poslovni prostori, infrastruktura kao i druge usluge i pogodnosti.

Biznis inkubator sa Inovativnim centrom nudi novouređene i moderno opremljene:

- poslovne prostore - biznis jedinice, koje će biti besplatne u prvom periodu poslovanja, nakon čega će moći da se koriste po povlašćenoj cijeni. One su opremljene internet konekcijom, telefonskom centralom i osnovnom kancelarijskom opremom.

- proizvodne pogone - biznis jedinice, koje će biti besplatne u prvom periodu poslovanja, nakon čega će moći da se koriste po povlašćenoj cijeni. One su opremljene pripadajućom opremom u skladu sa definisanom oblasti poslovanja.

JAVNI POZIV – LINK

APLIKACIONI FORMULAR – LINK

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018