Konkurs za 40 novih radnih mjesta u turističkom kompleksu „Sveti Georgije“
19.11.2017

Ona je saopštila da će se u ponedjeljak raspisati konkurs za 40 novih radnih mjesta u tom turističkom kompleksu i pozvala građane Cetinja da se prijave na konkurs koji će trajati do 30. novembra.

- Kompleks se prostire na 13 hiljada kvadratnih metara, sa vještakim jezerom, ljetnjom pozornicom, dječjim igralištom, vinskim podrumom. Kapaciteti kompleksa su 15 bungalova visoke kategorije, dva luks apartmana, tri kongresne sale kapaciteta 350 mjesta, restoran sa otvorenom baštom od 500 mjesta, zatvoreni bazen sa saunama, sportske terene za mali fudbal, košarku i tenis, trim staze, staze za šetnju, biciklističke, kao i planinarske staze – kazala je Šarac i dodala da su ukupni smještajni kapaciteti kompleksa 80 kreveta.

Konkurs koji će biti raspisan u ponedjeljak za 40 novih radnih mjesta i to za: recepcionere, vozače, baštovane, higijeničarke, obezbeđenje, stražare, sobarice, konobare, kuvare, hostese, šankere, magacionere i radnike na tehničkom održavanju.

Prijave se dostavljaju putem elektronske pošte na E-mail adresu: svetigeorgije09@gmail.com , ili neposredno u prostorijama Biznis Inkubatora svakog radnog dana od 9 do 11 časova.

Prijavni formular sadrži biografiju kandidata, fotografiju i kontakt telefon, kao i radno mjesto za koje se konkuriše. Nakon prijava menadžment će uraditi intervjue sa kandidatima i odabrati najkvalitetnije.

Snežana Šarac zahvalila se lokalnoj upravi na snažnoj podršci tokom realizacije projekta izgradnje Etno sela i pozvala građane Cetinja da se prijave i obezbijede kvalitetan posao u turističkom kompleksu na Njegušima.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018