Otvoren Biznis inkubator
17.11.2017

Biznis inkubatorima koji su namijenjeni preduzetnicima koji teže razvoju različitih biznis ideja, rukovodiće Biznis centar Cetinje. Oni će, kako je ranije saopšteno, pružati usluge i podršku svim građanima koji planiraju da započnu sopstveni biznis.

Iz Prijestonice je saopšteno da će oni omogućiti pokretanje start up biznisa i realizaciju ideja, što će biti snažan podsticaj razvoju preduzetništva u našem gradu, ali i otvaranju novih radnih mjesta. U Biznis inkubatoru definisani su posebni prostori za nova preduzeća u razvoju, kojima će se obezbijediti poslovni prostori, infrastruktura kao i druge usluge i pogodnosti. Cilj Biznis inkubatora je da pomognu razvoj mikro, malih i srednjih preduzeća tokom prvih godina poslovanja.

Nova i postojeća preduzeća mogu boraviti u Biznis inkubatoru u periodu od tri do pet godina, po povlašćenim kriterijumima.

Narednih dana biće raspisan i konkurs za pojedince i preduzetnike koji imaju kreativne i inovativne ideje i koji su voljni da ih realizuju kroz pokretanje sopstvenog biznisa, kako bi im se obezbijedio besplatan prostor.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018