Cetinje: Savjet gradonačelnika razmatrao godišnji program razvoja grada
08.09.2017

Gradonačelnik Aleksandar Bogdanović upoznao je članove Savjeta sa brojnim projektima koji se realizuju u Prijestonici, kao i onim koji su planirani u narednoj godini.

Članovi Savjeta tokom rasprave dali su veoma kvalitetne prijedloge koji će ući u godišnji program razvoja grada.

Na sjednici se diskutovalo i o novom Zakonu o Prijestonici, a članovi Savjeta su ocijenili kako Zakon pruža veliku šansu Cetinju za dalji razvoj i realizaciju brojnih projekata.

Savjet gradonačelnika Prijestonice Cetinje čine istaknuti i ugledni naučni radnici, univerzitetski profesori, umjetnici, privrednici i druga lica koja su svojim stvaralaštvom dali značajan doprinos razvoju Prijestonice Cetinje. Pored razmatranja pitanja od interesa za razvoj Prijestonice, Savjet daje prijedloge, sugestije, mišljenja i inicijative gradonačelniku, kao i smjernice u vršenju poslova iz njegove nadležnosti.

Članovi Savjeta gradonačelnika Prijestonice Cetinje su: prof. dr Radovan Radonjić, Dimitrije Popović, Aleksandar Saša Čilikov, Marko Špadijer, dr Momčilo Otašević, prof. dr Mladen Ulićević, Anđe Kapičić, Svetislav Pule Vujović, Jelena Đurović i Branko Martinović.

Prijestonica je danas objavila poziv za javnu raspravu o Nacrtu Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2018. godinu koja će trajati narednih deset dana.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018