Izabrani članovi novog saziva Savjeta mladih Prijestonice Cetinje
12.06.2017

Izboru članova drugog saziva Savjeta mladih Prijestonice Cetinje prethodio je javni poziv koji je raspisao Sekretarijat za kulturu, sport i mlade Prijestonice Cetinje, u skladu sa Lokalnim akcionim planom za mlade.

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za kulturu, sport i mlade, Komisija koja je vršila odabir članova izabrala je Milenu Draganić za PR-a Savjeta mladih Prijestonice.

Savjet mladih osniva se kao savjetodavno tijelo nadležnog organa lokalne uprave sa ciljem aktivnog uključivanja mladih u javni život Prijestonice Cetinje.

Savjet mladih se, izmedju ostalog, bavi pitanjima od značaja za unapredjenje položaja mladih na teritoriji prijestonice, te načinu rješavanja istih; davanjem mišljenja prilikom donošenja odluka, mjera, programa i drugih akata od posebnog značaja za mlade; učestvovanjem u izradi i praćenju primjene Lokalnog plana akcije za mlade; organizovanjem raznih aktivnosti koje uključuju mlade ili su namijenjene mladima, kao i drugim poslovima od interesa za mlade.

Postojanjem Savjeta mladih Prijestonice, stvorio se značajan instrument za kvalitetnije sprovodjenje omladinske politike.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018