Susreti planinarskih klubova balkanskih zemalja na Lovćenu
09.06.2017

Planinarske susrete na Ivanovim koritima svečano je otvorio gradonačelnik Prijestonice Cetinje, Aleksandar Bogdanović koji je izrazio zadovoljstvo što su Cetinje i Ivanova korita domaćini susreta planinarskih klubova, čiji je partner u organizaciji i Prijestonica Cetinje.

„O lokaciji na kojoj se večeras nalazimo, vjerujem, nije potrebno dugo govoriti. Poznat kao crnogorska sveta planina, kao podneblje čija znamenitost prevazilazi okvire naše države – Lovćen je dragocjen biljeg na svakoj mapi. Obgrljen duhom Njegoševim, pružajući vidike ka najljepšim krajevima Jadrana, on plijeni i očarava – dozivajući svakog svog posjetioca da mu se iznova vraća“, kazao je gradonačelnik Bogdanović.

Na otvaranju su govorili i dr Dragan Bulatović, predsjednik Planinarskog Saveza CG; Boris Mićić iz Planinarskog saveza Srbije; kao i Edita Files Bradarić, predsjednica Planinarskog kluba „Gorica“.

Manifestaciju su pomogli Ministarstvo sporta Crne Gore, Planinarski savez CG, Prijestonica Cetinje, NP Lovćen, Turistička organizacija Prijestonice Cetinje i Narodni muzej CG.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018