Festival cvijeća: Na simboličan način obilježeno ispunjenje jednog od dva najvažnija međunarodna prioriteta Crne Gore
07.06.2017

Festivalu su prisustvovali gradonačelnik Prijestonice Cetinje, Aleksandar Bogdanović, ministar kulture u Vladi Crne Gore, Janko Ljumović sa saradnicima, kao i brojni građani i turisti.

- Ne treba da čudi što smo danas baš na ovom mjestu, gdje su donošene najvažnije odluke za budućnost Crne Gore, okupljeni da na simboličan način obilježimo ispunjenje jednog od dva najvažnija međunarodna prioriteta naše države – kazao je gradonačelnik Bogdanović i dodao da to danas činimo uz poruku da je Crna Gora sprovođenjem brojnih reformi zavrijedila da, kao samostalna i nezavisna država, stoji rame uz rame sa najvećim svjetskim silama i bude aktivni sudionik u donošenju najvažnijih odluka na međunarodnoj sceni.

- Današnji događaj ujedno je svojevrsna prilika za afirmaciju crnogorskih proizvođaća cvijeća, te snažan podstrek intenziviranju saradnje privatnog i javnog sektora u pravcu stvaranja uslova za bolji plasman njihovih proizvoda na crnogorskom tržištu. Zato, ovim putem želim izraziti zadovoljstvo što su danas i oni sa nama jer nemam dilemu da su manifestacije poput ovih najbolja afirmacija zajedničke saradanje i djelovanja – zaključio je gradonačelnik Bogdanović.

Svjetski dan zaštite životne sredine, ove godine održava se pod sloganom ”Poveži se sa prirodom” (Connecting People to Nature).

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018