Goran Bregović: Možemo očekivati koncert na Ljetnjoj pozornici
21.05.2017

Ljubitelji kultnog benda uživali su na Dvorskom trgu u pjesmama koje su, uz Gorana Bregovića, izvodili Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa.

- Ima koncerata koji publici i izvođačima izgledaju kao jedan od običnih koncerata, ali sinoć, kao malo čudo da se desilo. Sve je išlo normalno, a onda je krenula kiša. Ispalo je da niko neće da ide kući i svi su bili spremni da pokisnu. Mislim da nam je svima bilo lijepo. Ima koncerata koje čovjek zaboravi, ali ovog ćemo se sigurno sjećati - kazao je Goran Bregović za RTV Cetinje.

Nova Bregovićeva ploča će se zvati ''Tri pisma iz Sarajeva''. On je kazao da publika može očekivati novi koncert, ovoga puta na Ljetnjoj pozornici.

- Kada sam došao na Cetinje pokazali su mi prelijepi amfiteatar i odmah sam pomislio da bi ''Tri pisma iz Sarajeva'' bilo lijepo svirati na Cetinju i da taj amfiteatar zaslužuje da se organizuje koncert.

Bregović se zahvalio domaćinima i naglasio da se, nakon trideset godina od kada je poslednji put bio u Prijestonici, vidi što je sve urađeno i kazao da je sreća za jedan stari grad da ima tako mlado rukovodstvo.

Koncert na Dvorskom trgu organizovali su Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice, a kao predgrupa nastupila je grupa Regina.

Generalni sponzor manifestacije bila je kompanija ''Coca Cola''. Ostali sponzori su kompanije: Plantaže, m:tel, Monteput, Port of Bar, Luka Kotor, Idea, Bemax, Glosarij, Agencija za civilno vazduhoplovstvo, hotel Ivanov konak, hotel Grand Cetinje, R-tours i Studio SYNTHESIS centar za arhitekturu i dizajn.

 

Prilog RTV Cetinje dostupan je na linku: https://www.youtube.com/watch?v=O7EebI_Hi8U

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018