Susret: gradonačelnik Bogdanović i ambasador Hloben
13.03.2017

Gradonačelnik Bogdanović zahvalio je ambasadoru Hlobenu na kontinuiranoj podršci koju Republika Slovačka pruža Crnoj Gori i afirmiše našu državu u Evropsku uniju i NATO savez.

Tokom sastanka gradonačelnik Bogdanović upoznao je sagovornika sa ključnim projektima Prijestonice Cetinje koji su realizovani uz podršku međunarodnih partnera, pri čemu ga je informisao da je visina ostvarenih donacija gradske uprave u proteklih pet godina na nivou od 19 miliona eura. Pored toga, više riječi bilo je i o aktivnostima gradske uprave na planu jačanja lokalne ekonomije, stvaranja povoljnog poslovnog ambijenta, te otvaranja novih radnih mjesta.

Ambasador Hloben istakao je zadovoljstvo povodom posjete Prijestonici Cetinje, te ocijenio pozitivnim dosadašnji rad lokalne uprave. On je, tokom sastanka, inicirao da se u predstojećem vremenu pokrene procedura bratimljenja sa nekih od gradova u Republici Slovačkoj.

Na kraju današnjeg susreta sagovornici su ocijenili da će u predstojećem vremenu odnosi Prijestonice Cetinje i ambasade Republike Slovačke biti sadržajni, a međusobna saradnja dodatno ojačana i unaprijeđena.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018