Prijem za pionirske selekcije fudbalskih klubova "Lovćen" i "Danilovgrad"
24.12.2016

Dva kluba danas su uspostavili saradnju, a u gradskoj upravi pozdravio ih je gradonačelnik Aleksandar Bogdanović.

On je dječacima iz Danilovgrada poželio dobrodošlicu u grad u kojem počinje istorija crnogorskog fudbala, pri čemu je mladim fudbalerima „Lovćena“ čestitao na ostvarenim rezultatima tokom jesenje polusezone.

Uz gradonačelnika Bogdanovića, današnjem prijemu pionira dva kluba prisustvovali su i predsjednik UO FK „Lovćen“ Ivan Vukmirović, te prijatelj FK „Danilovgrad“ Aleksandar Pavićević, na čiju je inicijativu i upriličena posjeta igrača tog kluba Cetinju.

Tokom susreta, predstavnici i mladi fudbaleri „Danilovgrada“ uručili su gradonačelniku Bogdanoviću i gospodinu Pavićeviću poklon – dresove tog kluba, dok je predsjedniku UO FK „Lovćen“ Ivanu Vukmiroviću uručena zahvalnica Fudbalskog kluba „Danilovgrad“. Takođe, gradonačelnik Bogdanović dodijelio je predstavnicima FK „Danilovgrad“ poklone gradske uprave.

Nakon prijema u Prijestonici Cetinje, pionirske ekipe „Lovćena“ i „Danilovgrada“ odigrale su i prijateljski fudbalski susret, kojim je i zvanično spuštena zavjesa na fudbalsku 2016. godinu na Cetinju.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018