Povodom značajnih priznanja, upriličen prijem za đake, nastavnike i rukovodstvo Gimnazije i SLŠ "Petar Lubarda"
22.12.2016

Tokom događaja, sa predstavnicima obrazovnih institucija razgovarao je zamjenik gradonačelnika Prijestonice Cetinje Momčilo Martinović, koji im je čestitao na uspjesima, naglašavajući da je u prvom redu riječ o nagradama za izuzetan trud, dobar rad sa učenicima, ali i intenzivne nastavne i vannastavne aktivnosti.

On je podsjetio na nedavne projekte u okviru kojih je gradska uprava podržala dio aktivnosti srednjih škola, naglašavajući da će ta saradnja u budućnosti biti još intenzivnija.

prijemgimnazijasmall

Gimnazija je nedavno proglašena najboljom preduzetničkom školom u Crnoj Gori tokom 2016. godine. Riječ je o nagradi koju dodjeljuje Nacionalno partnerstvo za preduzetničko učenje, kroz konkurs za primjere dobre prakse koji podstiču i promovišu preduzetničko učenje u osnovnim i srednjim školama.

Kako su tokom današnjeg prijema naglasili učenici i predstavnici rukovodstva i nastavnog kadra Gimnazije, ta škola vrijednu je nagradu zavrijedila zahvaljujući projektima „Volonterski klub“, „Gimfest“ i „Omladinski klub“.

Sa druge strane, učenice i učenici Srednje likovne škole „Petar Lubarda“ osvojili su čak 18 nagrada na nedavnom Međunarodnom likovnom konkursu „Eks libris“, održanom u Subotici. Među brojnim priznanjima, SLŠ „Petar Lubarda“ osvojila je nagradu za najbolju kolekciju na konkursu, dok je učenica Jelena Milatović osvojila prvu nagradu na festivalu – „Zlatni paun“.

Prilikom današnjeg prijema u Prijestonici Cetinje, učenici i predstavnici administrativnog i nastavnog kadra SLŠ „Petar Lubarda“ istakli su da je pomenuta obrazovna ustanova tokom posljednjih godina osvojila više od 400 nagrada, a da je na smotri u Subotici nagrađeno 18 od ukupno 25 radova učenica i učenika iz sva četiri razreda.

Tokom događaja, učenicama i učenicima uručeni su i pokloni gradske uprave.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018