Održana svečanost u Udruženju penzionera Cetinje
09.12.2016

Tokom događaja, kojem su prisustvovali brojni članovi Udruženja, te predstavnici gradske uprave, privrednih društava i drugi, prisutne su pozdravili gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović i predsjednik Udruženja penzionera Cetinja Radivoje Vujović.

Govoreći o radu Udruženja penzionera, gradonačelnik Bogdanović istakao je kako je riječ o aktivnoj organizaciji, koja je u proteklom vremenu intenzivno radila na rješavanju ključnih pitanja vezanih za najstariju populaciju u našem gradu.

- Momenat koji želim posebno naglasiti jeste kvalitetna saradnja naše gradske uprave i Udruženja penzionera - iz koje je u proteklom vremenu već nastalo niz konkretnih aktivnosti. Pritom, posebno mislim na predstojeći projekat gradnje stambene zgrade za cetinjske penzionere, za koju je Prijestonica Cetinje već obezbijedila parcelu. Uz to, pomenuću i još svježu rekonstrukciju ovih prostorija, ali i mnoge druge projekte koji se tiču njege starih lica – naglasio je gradonačelnik Bogdanović.

Predsjednik Udruženja penzionera Radivoje Vujović zahvalio je svim organizacijama i pojedincima koji su u proteklom vremenu pomogli tom društvu i cetinjskim penzionerima.

- Mnogo je aktivnosti iza nas, a najvažnija je činjenica da smo na putu rješavanja stambenih pitanja za mnoge cetinjske penzionere. Taj projekat već je izvjestan, uz Prijestonicu Cetinje imali smo i pomoć drugih partnerskih strana, a ovom prilikom posebno ću pomenuti da je ovo prvi put nakon 20 godina da su penzioneri iz našeg grada dobili podršku i sredstva za rješavanje stambenog pitanja – istakao je Vujović.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018