Gradonačelnik Bogdanović i direktor Martinović obišli radove na Bajovoj ulici
18.11.2016

Tokom obilaska radova, gradonačelnik Bogdanović izrazio je zadovoljstvo povodom početka radova na rekonstrukciji Bajove ulice, koja predstavlja jednu od najznačajnijih saobraćajnica u našem gradu.


- Riječ je o projektu kojim će se obezbijediti bolja saobraćajna rješenja u samom centru grada, ali i uspostaviti potpuno nova komunalna infrastruktura na ovom potezu. Radovi će podrazumijevati rekonstrukciju postojećih i izgradnju nedostajućih tehničkih instalacija, počevši od vodovodnih priključenja, atmosferske i fekalne kanalizacije, pa sve do telefonskih i elektro instalacija.
Ipak, ono što posebno želim naglasiti jeste da ćemo u predstojećem vremenu dobiti modernu saobraćajnicu sa dvije saobraćajne trake i skoro 90 parking mjesta, pri čemu će biti izgrađene rampe za prilaz lica sa invaliditetom – istakao je on.


Direktor Direkcije javnih radova Milan Martinović iskazao je zadovoljstvo povodom početka realizacije još jednog značajnog infrastrukturnog projekta u Prijestonici Cetinje.


- Zadovoljan sam što smo nakon dugih tenderskih procedura konačno krenuli sa radovima na rekonstrukciji Bajove ulice. Riječ o jednom značajnom projektu iz oblasti saobraćajne infrastrukture koji predstavlja nastavak uspješne saradnje Direkcija javnih radova i Prijestonice Cetinje - naglasio je on.


Prema planiranoj dinamici, završetak radova očekuje se do maja 2017. godine, a vrijednost projekta je gotovo milion eura.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018