Zapošljavanje lica sa invaliditetom: Otvoren novi sadržaj
11.11.2016

U novom sadržaju, koji je otvoren u Sportskom centru, zaposleni su naši sugrađani sa invaliditetom, a cjelokupan projekat realizovali su d.o.o. „Sportski centar“, Prijestonica Cetinje i Centar za socijalni rad u Prijestonici Cetinje, uz podršku Zavoda za zapošljavanje Crne Gore i Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Gradski vešeraj biće na usluzi svim građanima, privrednim društvima i drugim organizacijama, a svi korisnici socijalnih davanja moći će besplatno da koriste usluge.

Tim povodom, prostorije gradskog vešeraja danas su obišli gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović, predsjednica tijela zaduženog za koordinaciju projektom Zorica Kovačević, predsjednik Udruženja lica sa tjelesnim invaliditetom Andrija Marićević i predsjednik Udruženja paraplegičara Cetinja Dejan Tmušić.

- Vrijednost radova iznosila je gotovo 50 hiljada eura, a njihovim završetkom naši građani dobili su novi uslužni sadržaj. Svakako, posebno želim pomenuti da smo ovim projektom napravili dodatni iskorak u pogledu otvaranja novih radnih mjesta za naše sugrađane sa invaliditetom – istakao je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović.

Ispred tijela koje je koordiniralo projektom, obratila se Zorica Kovačević, koja je zahvalila svim stranama koje su bile uključene u aktivnosti.

Andrija Marićević iz Udruženja lica sa invaliditetom kazao je kako će nova zaposlenja za lica sa invaliditetom omogućiti njihovu dodatnu socijalnu i radnu integraciju u društvo.

Predsjednik Udruženja paraplegičara Cetinja izrazio je nadu kako je ovo samo jedan u nizu projekata koji će omogućiti nova radna mjesta za naše sugrađane sa invaliditetom.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018