Gradonačelnik Bogdanović zvanično predao novu opremu i sisteme Službi zaštite i spašavanja
11.11.2016

Tokom posjete novom vatrogasnom domu, gradonačelnik Bogdanović razgovarao je sa rukovodstvom Službe zaštite i spašavanja i vatrogasne jedinice. Tom prilikom, više riječi bilo je o novoj opremi i uređajima koje je Prijestonica Cetinje – kroz projekat „Holistic“ – obezbijedila cetinjskim vatrogascima.

- Naši vatrogasci dobili su video monitoring sistem, zahvaljujući kojem ćemo imati nadzor nad stanjem na 90 odsto teritorije Prijestonice Cetinje. Riječ je o najmodernijoj tehnologiji. Istovremeno, sva vozila vatrogasne jedinice dobiće GPS sistem, a u novom vatrogasnom domu već smo napravili monitoring sobu. Takođe, kroz isti projekat, obezbijedili smo i kompletnu opremu za vatrogasce, od radnih i odijela za prilaz vatri, te šljemove, rukavice i čizme – kazao je gradonačelnik Bogdanović prilikom današnje posjete gradskoj Službi zaštite i spašavanja.

Tokom današnjeg sastanka naglašeno je kako Služba zaštite i spašavanja danas predstavlja primjer, ne samo kada je riječ o Crnoj Gori, već i šire. Jer, uz novi vatrogasni dom, njeni članovi sada raspolažu i najsavremenijim sistemima.

Iz pomenute službe iskazali su zahvalnost na modernoj opremi za rad, pri čemu su više govorili i o svojim aktivnostima.

Zaključeno je kako će Prijestonica Cetinje i u narednom vremenu u punoj mjeri pomagati rad Službe zaštite i spašavanja, te da su novi projekti već u pripremi.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018