Čestitka gradonačelnika Bogdanovića upućena dnevnom listu „Pobjeda“
24.10.2016

U čestitki gradonačelnika Bogdanovića, između ostalog, stoji sljedeće:

- Osvrnemo li se na period koji se mjeri 18.261 svjedočanstvom, počev od 24. oktobra 1944. godine, uvidjećemo da „Pobjeda“ danas jeste mnogo više od medijske kuće. „Pobjeda“ je, naime, jedno od neizostavnih obilježja Crne Gore, vjerni hroničar različitih epoha, a kao najstariji štampani dnevnik i nezaobilazan simbol crnogorskog novinarstva.

Još od svojih uvodnih brojeva, kada je prva donosila dobar glas o oslobađanju naših gradova, „Pobjeda“ je trajno ostala među Crnogorcima – u njihovim domovima. Tako je i danas, kada su pred našim društvom drugačiji ciljevi, a misija „Pobjede“ ista kao i tada – ostati na tragu svega što simbolizuje boljitak i odgovorno, profesionalno i pravovremeno informisati građane o tome.

„Pobjeda“ je vrijednost Crne Gore, a vrijednost „Pobjede“, iznad svega, njeni su ljudi – hiljade onih koji su za protekle 72 godine ostavili trajan trag u njenom radu i, jednako, njeni čitaoci. Zbog toga, svima vama - koji ste dio „Pobjede“ danas i na čijem je radu ona počivala u prošlosti, kao i auditorijumu kojem dani počinju „Pobjedom“ - upućujem srdačne čestitke – navedeno je, između ostalog, u čestitki gradonačelnika Bogdanovića.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018