Gradonačelnik Bogdanović prisustvovao sjednici Opštinskog Sindikalnog povjereništva
11.10.2016

Tom prilikom, gradonačelnik Bogdanović upoznao je predstvanike sindikalnih organizacija sa teritorije Prijestonice sa ključnim aktivnostima lokalne uprave u pravcu razvoja Cetinja, posebno akcentujući projekte kojima će se poboljšati položaj i status zaposlenih u preduzećima i javnim ustanovama koje djeluju na teritoriji našeg grada.

U tom smislu, podsjetio je da je lokalna uprava posvećena realizaciji projekata koji imaju za cilj rješavanje stambenih pitanja naših sugrađana i dodao kako su u toku pripreme za izgradnju pet stambenih objekata u kojima će pravo na otkup stanja po povoljnim uslovima imati zaposleni u sudstvu i tužilaštvu, policiji, lokalnoj upravi, zdrastvu, ali i penzioneri i socijalno ugroženi građani.

Predsjednik Sindikalnog Povjereništva Cetinje Čedo Bracanović iskazao je zadovoljstvo današnjim sastankom, istakavši da je riječ o tradicionalnom susretu predstavnika sindikalnih organizacija i gradonačelnika Bogdanovića.

Tokom sastanka, sagovornici su razmatrali ključne probleme sa kojima se susrijeću zaposleni, pri čemu su saglasili dodatno unapređenje saradnje u predstojećem vremenu.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018