Na do kraja ispunjenom Dvorskom trgu održan veliki koncert Zdravka Čolića
25.09.2016

Još jedan izuzetno organizovan događaj u našem gradu sinoć su ispratili brojni posjetioci iz gotovo svih gradova Crne Gore, a sama posjeta prevazišla je i očekivanja organizatora.

Nastup je trajao skoro četiri sata, pri čemu je jedan od najznačajnijih i najpopularnijih muzičara na prostoru bivše Jugoslavije publiku podsjetio na sve faze svog rada – počev od prvih singlova u karijeri, sve do hitova sa posljednjeg albuma.

Sinoćnji koncert istovremeno je bio i dio programa obilježavanja milenijuma državnosti Crne Gore.

Događaj su organizovali Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje. Održavanje koncera omogućili su prijatelji grada, i to kompanija „Coca Cola“ – generalni sponzor, „Jugopetrol“ AD, „M-tel“ i „Erste bank“ – zlatni sponzori, te „IDEA“, hotel „Splendid“, vinarija „Lipovac“, „Metropolis media“ i „Montenegro Resort Company“. Medijski sponzori bili su „Pink Montenegro“ i „Prva TV“.

Ovogodišnji program „Ljeto u Prijestonici“ trajao je duže od tri mjeseca, a sama ljetnja koncertna sezona počela je 21. maja. Podsjetimo, na Dvorskom trgu tada je održan koncert Dina Merlina koji je, baš kao i sinoćnji nastup Zdravka Čolića, protekao uz rekordnu posjetu.

Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje zahvaljuju svim posjetiocima što su ispratili sinoćnju manifestaciju, kao i svima koji su bili dio ovogodišnjeg programa „Ljeto u Prijestonici“.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018