Gradonačelnik Bogdanović primio predsjednika Ustavnog suda Republike Austrije
09.09.2016

Tokom sastanka gradonačelnik Bogdanović istakao je zadovoljstvo današnjom posjetom, pri čemu je sagovornika informisao o ključnim projektima lokalne uprave, a posebno je akcentovao tradicionalno kvalitetne i nadasve prijateljske odnose Crne Gore i Austrije, te zahvalio na podršci koju Republika Austrije, posredstvom Ambasade Republike Austrije u Crnoj Gori pruža našoj državi.

Takođe, Gradonačelnik Bogdanović je upoznao predsjednika Holzingera sa Prijestonica Cetinje ima veoma dobre odnose sa Austrijom, i da je krajem prošlog mjeseca boravio u zvaničnoj posjeti toj državi.

Gospodin Holzinger je istakao zadovoljstvo posjetom Crnoj Gori i Cetinju, kao njenom kulturnom i istorijskom centru. On je ocijenio veoma kvalitetnom saradnju na nivou ustavnih sudova Crne Gore i Republike Austrije, te istakao zadovoljstvo saradnjom koju je gradska uprava Cetinja upostavila sa austrijskim institucijama.

Na kraju sastanka ocijenjeno je da postoji veliki potencijal za saradnju na poljima kulture, sporta i privrede Prijestonce Cetinje i austrijskih gradova.

Današnjem sastanku, prisustvovala je i predsjednica Ustavnog suda Crne Gore Desanka Lopičić.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018