"Ljeto u Prijestonici": Rječka noć protekla uspješno, uz izuzetnu posjećenost
14.08.2016

Događaj koji je organizovan u saradnji Prijestonice Cetinje, Turističke organizacije Prijestonice Cetinje i Mjesne zajednice “Rijeka Crnojevića” i ovog je puta privukao brojne posjetioce, koji su bili u prilici da uživaju u sadržajnom i višečasovnom umjetničkom programu, degustaciji specijaliteta iz Riječke nahije, kao i Festivalu crnogorskih vina.

Znatan dio publike već je bio na riječkom šetalištu na početku muzičkog programa, kojeg je otvorila crnogorska muzičarka Nina Petković. Neposredno nakon 20 časova, na pozornici se pojavila i popularna pop pjevačica Goca Tržan, koja je pred brojnim posjetiocima nastupala gotovo dva i po sata.

Četvrta “Riječka noć” svojom je završnicom bila namijenjena ljubiteljima haus muzike, s obzirom da su nakon koncerta na šetalištu nastupali DJ Jan de R i DJ Marek Tripkowski.

Od samog početka, sve do jutarnjih sati, Riječka noć proticala je bez organizacionih i drugih poteškoća, a isto se može konstatovati i za funkcionisanje saobraćaja na putnim dionicama do Rijeke Crnojevića.

Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje zahvaljuju Mjesnoj zajednici “Rijeka Crnojevića”, mještanima, ugostiteljima, poljoprivrednim i drugim proizvođačima, ali i pojedincima koji su doprinijeli izuzetnom uspjehu “Riječke noći”.Iznad svega, zahvaljujemo brojnim posjetiocima koji su ispratili sinoćnju manifestaciju.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018