Dodijeljena priznanja najljubaznijim službenicima u Prijestonici Cetinje i gradskim preduzećima
02.08.2016

Čestitajući dobitnicima priznanja, gradonačelnik Bogdanović izrazio je zadovoljstvo povodom održane akcije "Najljubazniji službenik", i istakao da je upravo kvalitetna kadrovska struktura ključni preduslov za sprovođenje reformi na lokalnom nivou.

Gradonačelnik Bogdanović je izrazio očekivanje da će i u predstojećem periodu službenici ostati posvećeni stručnom i etičkom obavljanju svojih radnih obaveza.

Etička komisija za službenike i namještenike Prijestonice Cetinje pokrenula je akciju „Najljubazniji službenik“, koja je počela 15. maja tekuće godine.

Priznanja su dobili sledeći službenici:

Zagorka Muhadinović (Prijestonica Cetinje), Tanja Zadrima (RTV Cetinje), Tanja Radoman (Turistička organizacija Prijestonice Cetinje), Jasmina Đurović (d.o.o. "Komunalno Cetinje"), Tomo Glendža (d.o.o. "Sportski centar), Nataša Špadijer (JU Narodna biblioteka i čitaonica "Njegoš"), Mila Lopičić (JU Centar za dnevni boravak djece sa smetnjama u razvoju), Marija Jablan (d.o.o. "Vodovod i kanalizacija")


Tokom akcije, najljubaznijeg službenika birali su građani, glasanjem u zgradi Prijestonice Cetinje, kao i u svim javnim ustanovama i društvima sa ograničenom odgovornošću čiji je osnivač gradska uprava.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018