"Ljeto u Prijestonici": Objavljeni datumi avgustovskog programa
30.07.2016

Avgustovski program otvoriće festival "Cetinje Jazz Fest", koji će sedmu godinu zaredom okupiti brojne renomirane džez muzičare, kao što su: Dr. Wolf Children of the night, Piva Jazz Band, Baltazar, Tatamata Group.

Uz podršku Prijestonice Cetinje, FK "Lovćen" i kompanije "Birr groupp" na Cetinju će od 15. do 20. avgusta biti organizovan fudbalski kamp FC Juventus, prvi kamp ove vrste u Crnoj Gori.

Četvrto izdanje manifestacije "Riječka noć" biće održano 13. avgusta u Rijeci Crnojevića, a kao i prethodnih godina brojni posjetioci biče u prilici da uživaju u bogatom muzičkom programu, domaćim specijalitetima i dobrom druženju.

20. avgust rezervisan je za dvanaesto izdanje "Njeguške trpeze", na kojoj će posjetioci biti u prilici da uživaju u bogatoj trpezi i domaćim specijalitetima, uz prigodan umjetnički program.

Konačno, posljednji avgustovski segment manifestacije „Ljeto u Prijestonici“ biće IV Street basket turnir "Cetinje 2016", koji će kao i prethodnih godina biti organizovan u parku 13. jul od 26. do 28. avgusta.

Osim navedenih događaja, tokom jula mjeseca biće organizovano i više likovnih i pozorišnih predstava u saradnji sa festivalom "Grad teatar" Budva.


Ulaz na sve događaje u okviru "Ljeta u Prijestonici" i ove će godine biti besplatan.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018