Gradonačelnik Bogdanović obišao investiciju u mjestu Krstac
28.07.2016

Tokom posjete, gradonačelnik Bogdanović iskazao je zadovoljstvo dosadašnjom dinamikom radova na ovoj izuzetno važnoj investiciji, kojom će Prijestonica Cetinje obogatiti svoju turističku ponudu.

Gradonačelnik Bogdanović istakao je da Prijestonica Cetinje investicionim mjerama podržala cjelokupnu investiciju, koja će rezultirati otvaranjem novih radnih mjesta.

- Cijenim da je riječ o izuzetno važnoj investiciji za naš grad, koja će, pored unapređenja turističke ponude na Njegušima doprinijeti i otvaranju 40 novih radnih mjesta za naše sugrađane. Vjerujem da je ovo dobar primjer partnerstva lokalne uprave i privatnih investitora na projektima koji doprinose dodatnom razvoju grada i njegove turističke ponude.- naveo je on.

Vrijednost pomenute investicije je 5 miliona eura, a kompleks će se prostirati na više od 13.000 kvadratnih metara. U okviru projekta biće izgrađeno 17 bungalova i 4 apartmana. Kada bude izgrađeno, naselje će biti svrstano u rangu najveće kategorije, koja je moguća prilikom kategorizacije eko sela.

Prilikom obilaska radova gradonačelnik Bogdanović potencirao je i dodatne sadržaje, koji će se naći u okviru kompleksa.

- Takođe važnim cijenim i činjenicu da će i pored smještajnih kapaciteta, eko selo imati i brojne druge sadržaje, kao što su multimedijalne sale, otvoreni i zatvoren bazen, ali i šetačke staze i jezero, čime će naselje svojom ponudom moći da zadovolji različite segmente tržišta.

Sve navedeno čini da ovaj kompleks bude dostupam turistima tokom cijele godine, pa će kroz ponuđeni sadržaj, sezona u Prijestonici biti znatno produžena.

Posebno želim istaći da će lokalna uprava i u predstojećem vremenu pružati podršku za realizaciju kvalitetnih ideja, koje sa sobom donose sveukupni razvoj našeg grada, baš kao što je to slučaj sa ovom investicijom. - zaključio je gradonačelnik Bogdanović tokom današnje posjete.

Prema planiranoj dinamici, eko naselje će početi sa radom u maju 2017. godine, a investitor je kompanija "Sveti Georgije".

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018