Na Balšića pazaru održano jubilarno 20. izdanje tradicionalne manifestacije "Miris lipa i meda"
12.07.2016

Ovogodišnja smotra predstavlja jednu od najznačajnijih medarskih manifestacija u Crnoj Gori, a otvorili su je gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja u Vladi Crne Gore Budimir Mugoša.

Gradonačelnik Bogdanović naglasio je značaj ovogodišnjeg izdanja manifestacije “Miris lipa i meda”.

- Danas kada obilježavamo ovaj značajan jubilej, sa sigurnošu mogu ustvrditi da je riječ o renomiranom događaju koji svojim trajanjem i kvalitetom zavrijeđuje posebnu pažnju. Da je tako potvrđuje činjenica da iz godine u godinu svjedočimo sve većem broju izlagača čiji širok asortiman proizvoda slovi za najkvalitetniji - i to ne samo u Crnoj Gori, već i šire.

Upravo to nas obavezuje da nastavimo da pružamo podršku proizvodnji meda – djelatnosti koja poslednjih godina doživljava sve snažniju afirmaciju. Iz tog razloga, baš kako je to bilo tokom minulog vremena, Prijestonica Cetinje daće puni doprinos realizaciji kvalitetnih i zdravih inicijativa kakva je manifestacija „Miris lipa i meda“ - istakao je on.

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Budimir Mugoša istakao je kako manifestacije poput „Miris lipa i meda“ predstavljaju odličnu priliku da proizvođači meda afirmišu svoje proizvode. On je naglasio da podrška pomenutog ministarstva proizvođačima meda neće izostati ni u predstojećem periodu.

U sklopu manifestacije „Miris lipa i meda“ upriličen je i sadržajan kulturno – umjetnički program.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018