Održana sjednica Đačkog parlamenta Prijestonice Cetinje
19.05.2016

Tokom sjednice, predstavnici naših mladih sugrađana bili su u prilici da sa gradonačelnikom Aleksandrom Bogdanovićem, članovima gradske uprave i parlamenta, kao i gradskih preduzeća, razmotre pitanja i prijedloge koji se tiču mladih u našem gradu.

U uvodnom dijelu, prisutne je pozdravio predsjednik Skupštine Prijestonice Cetinje Jovan Martinović, nakon čega se obratio i gradonačelnik Bogdanović.

Tokom diskusije sa učenicama i učenicima, gradonačelnik Bogdanović iskazao je zadovoljstvo što gradski Đački parlament radi u kontinuitetu, naglašavajući kako su sugestije i kritike tog tijela od izuzetne važnosti za rad Prijestonice Cetinje. Da je tako, dodao je on, govore i brojne aktivnosti koje su realizovane upravo na inicijativu predstavničkog doma učenika, pri čemu je posebno naglasio primjer realizovanog projekta dječjeg igrališta u Njegoševom parku.

Da su članovi Đačkog parlamenta bili krajnje zainteresovani za razgovor o pitanjima koja ih se tiču, govori i činjenica da su na današnjoj sjednici uputili gotovo 30 pitanja koja se tiču rada gradske uprave u sferi omladinske politike.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018