Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar - Kitarović boravila u posjeti Cetinju
08.05.2016


Tokom susreta, gradonačelnik Bogdanović poželio je predsjednici Republike Hrvatske dobrodošlicu na Cetinje, upoznavši je pritom sa istorijom crnogorske Prijestonice, uz obilazak Muzeja kralja Nikole. Nakon toga, gradonačelnik Bogdanović i predsjednica Grabar – Kitarović posjetili su i Njeguše, gdje su gosti upoznati sa načinom pripreme i proizvodnje tradicionalnih crnogorskih proizvoda koje, u okviru svog porodičnog biznisa, realizuje porodica Blaža Radovića.


Razgovarajući sa predsjednicom Grabar – Kitarović, gradonačelnik Bogdanović predstavio je neke od najznačajnijih aktuelnih i predstojećih projekata na Cetinju, počev od onih koji su od lokalnog značaja, sve do projekata koji će, kroz svoj multiplikativni karakter, imati pozitivne efekte za Crnu Goru u cjelini.


Predsjednica Republike Hrvatske iskazala je zahvalnost na dočeku, ističući pritom i posebno zadovoljstvo što je prilikom posjete Crnoj Gori boravila i na Cetinju.

Na kraju posjete našem gradu, predsjednica Grabar – Kitarović, zajedno sa gradonačelnikom Bogdanovićem i direktorom Narodnog muzeja Crne Gore Pavlom Pejovićem, posjetila je i Njegošev Mauzolej na Lovćenu.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018