Prijem za cetinjske gimnazijalce, učesnike evropske debate u Briselu
04.04.2016

Tokom sastanka, kojem su, uz gradonačelnika Bogdanovića i direktoricu Gimnazije Natašu Stanojević, prisustvovali učenici Nikolina Belada, Milena Marković i Damir Stanojević, više riječi bilo je o takmičenju u Briselu, te o samoj posjeti cetinjskih gimnazijalaca institucijama Evropske unije.

Čestitajući našim mladim sugrađanima na proteklom uspjehu, gradonačelnik Bogdanović naglasio je kako je od posebnog značaja da mladi u što većoj mjeri budu uključeni u društvene procese, što gradska uprava ohrabruje u kontinuitetu. Više riječi bilo je i o daljoj saradnji Prijestonice Cetinje i Gimnazije.

Zahvaljujući na prijemu, učenici Gimnazije istakli su kako učešće na događaju koji je okupio mlade iz gotovo svih evropskih zemalja, za njih predstavlja značajno iskustvo – tim prije jer su bili u prilici da se upoznaju i sa samom organizacijom i načinom rada Evropske unije.

Sedma Evropska omladinska debata “Tvoja Evropa, tvoje pravo da znaš”, održana je u organizaciji Evropskog ekonomskog i socijalnog savjeta od 17. do 19. marta.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018