Dogovoreno intenziviranje saradnje Prijestonice Cetinje i Udruženja studenata akademija
16.03.2016

Tokom susreta, gradonačelnik Bogdanović naglasio je kako gradska uprava u narednom periodu planira intenziviranje saradnje, kako sa Udruženjem studenata akademija, tako i sa ostalim organizacijama iz našeg grada koje okupljaju mlade. On je istakao kako su studenti važan sudionik društvenih procesa u našem gradu i da ih u tom pogledu treba dodatno podstaći.

Na današnjem sastanku više riječi bilo je i o projektima gradske uprave, pri čemu je poseban akcenat bio na onima koji se tiču studentske populacije.

Sa druge strane, Jovanović je predstavio projekte i inicijative studenata cetinjskih akademija, koji su – kako je istakao – snažno povezani sa aktivnostima koje realizuje i sam grad. U tom kontekstu, saglasili su se današnji sagovornici, neophodna je čvršća saradnja između Prijestonice Cetinje i Udruženja studenata akademija.

Gradonačelnik Bogdanović najavio je da će gradska uprava podržati projekte pomenutog udruženja, a prevashodno one koji se odnose na organizaciju različitih događaja umjetničkog karaktera.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018