Održana Komemorativna sjednica povodom smrti Milijane-Mile Stojanović.
12.03.2016


Komemoraciji prisustvovali su brojni građani, među kojima članovi porodice, gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović, predsjednik Skupštine Prijestonice Jovan Martinović, predsjednik Senata Prijestonice Milovan Janković, odbornici Skupštine, saradnici i kolege iz gradske uprave i drugi građani.

Komemorativnu sjednicu otvorio je predsjednik Skupštine Prijestonice Jovan Martinović, nakon čega je uslijedilo obraćanje Gradonačelnika Aleksandra Bogdanovića.


- Danas, kada smo ophrvani tugom i bolom zbog kojeg je teško govoriti - moram reći i da je Milijana Stojanović, iznad svega, bila veliki čovjek i neumorni borac. A o tome ništa bolje neće reći od njene posljednje, najvažnije - životne borbe, tokom koje se nije predavala i za čijeg je trajanja ostala posvećena svom radu i svom kolektivu.


Zbog toga, žaleći za njenim odlaskom, osjećamo i gorčinu, spoznajući još jednom da oni najbolji odlaze prerano, da je vrijeme okrutno i da kida niti za koje smo željeli da zauvijek ostanu neraskidive - rekao je Bogdanović.

Milijana-Mila Stojanović biće sahranjena danas na cetinjskom Novom groblju u 16 časova.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018