Na Cetinju otvorene nove prostorije Centra za socijalni rad
22.02.2016

Objekat se nalazi u Ulici trinaestog novembra a u njemu će, uz Centar za socijalni rad, biti smješteno i sjedište Fonda za zdravstveno osiguranje – Cetinje.

- Na ovaj način, Centar za socijalni rad dobija mnogo bolje uslove za funkcionisanje, što će, uvjeren sam, rezultirati i daljim poboljšanjem kvaliteta pružanja usluga građanima.

Ovo je prilika i da posebno istaknem kako dosadašnja saradnja naše gradske uprave sa Ministarstvom rada i socijalnog staranja i Centrom za socijalni rad može služiti kao primjer uspješne realizacije socijalnih politika na različitim nivoima vlasti. Projekat čiji završetak obilježavamo danas samo potvrđuje tu konstataciju – istakao je gradonačelnik Bogdanović tokom otvaranja Centra.

Ministarka Kovačević je naglasila značaj otvaranja novih prostorija:

- Otvaranjem novih prostorija Centar će postići veću efikasnost u radu, i omogućiti građanima Prijestonice Cetinje kvalitetniji pristup pravima iz oblasti socijalne i dječje zaštite.- istakla je ministarka Kovačević.

Nove prostorije Centra za socijalni rad za Prijestonicu Cetinje obuhvataju 127 kvadrata poslovnog prostora, a u svrhu realizacije projekta obezbijeđena su sredstva u iznosu od 50.000,00 eura.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018