Gradonačelnik Prijestonice Cetinje razgovarao sa Zaštitnikom ljudskih prava i sloboda Šućkom Bakovićem
28.11.2015

Tokom sastanka, gradonačelnik Bogdanović informisao je Zaštitnika ljudskih prava da je gradska uprava, u skladu sa svojim nadležnostima i mogućnostima, sa posebnom pažnjom tretirala i bila posvećena rješavanju ključnih problema građana u prethodnom periodu. Takođe, gradonačelnik je naglasio i namjeru Prijestonice Cetinje da u periodu koji je pred nama, bude njihov pouzdan partner u cilju poboljšanja uslova i kvaliteta života svih građana crnogorske Prijestonice.

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda, Šućko Baković, naveo je da je sa svojim saradnicima organizovao razgovor sa građanima Prijestonice Cetinje koji smatraju da su im ljudska prava i slobode povrijđene postupanjem državnih organa i organa lokalne samouprave, javnih službi i drugih organizacija koje vrše javna ovlašćenja, pri čemu je posebno istakao da se niti jedan građanin Prijestonice nije žalio na rad i postupanje organa loklane uprave.

Gradonačelnik Bogdanović i Zaštitnik ljudskih prava Baković iskazali su uvjerenje da će se u narednom periodu dodatno ojačati saradnja gradske uprave i institucije Ombudsmana.

DRUŠTVENE MREŽE

pratite nas i na
društvenim mrežama

KONTAKT

Adresa: Bajova 2 (kancelarije 1, 2)
Telefon: 041 241 281
E-mail: gradjanski.biro@cetinje.me

BIZNIS ZONA
JEZIK
Prijestonica Cetinje © 2018